Homepage Thomasz tristan business class 32 OK

THOMASZ TRISTAN BUSINESS CLASS 32' OK

Thomasz Tristan Business Class 32' OK

 

De 9.70m heeft een gezellige salon, ruime keuken met kooktoestel, grote koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Natuurlijk behoort een flatscreen tv met dvd en audioapparatuur tot de standaard uitrusting.

 

Het grote franse, vrijstaande bed in de voorpunt, geeft het slaapcomfort van thuis. Mooie douche- en toiletruimte met haarföhn en spiegelkast. Elektrisch geruisarm toilet. Overal ruime stahoogte. De grote, smaakvol gestoffeerde kuip biedt plaats aan veel mensen voor de gezellige (borrel)uurtjes aan boord. Onder de cabriokap verwarming en radiospeakers.

 

Via een deur komt men op het brede zwemplateau met zwemtrap, buitendouche en fenderhouders. Dit fraai gelijnde schip met mooie waaiersteven en kersenhouten interieur heeft een gemakkelijke lage instap, wat natuurlijk ook de wat oudere watersporter bijzonder aanspreekt.

 

Een boegschroef behoort tot de standaarduitrusting. Bij alle typen Thomasz Yachten zijn veel extra's in de prijs inbegrepen, zodat altijd voor de standaardprijs, een zeer compleet jacht wordt afgeleverd.