Homepage Thomasz tristan business class 45 OK

THOMASZ TRISTAN BUSINESS CLASS 45' OK

Thomasz Tristan Business Class 45' OK

 

Dit fraai gelijnde jacht heeft een zeer ruim en luxe interieur met 2x2 persoons slaaphutten. Douche en toilet in een separate ruimte. Wasruimte met haarföhn en badkameraccessoires.

 

Boeg- en hekschroef, evenals morse electronisch motormanagement, autopilot, kaartplotter, teak- of flexiteekdek en een 160 PK Volvo Penta CRD, behoren tot de standaarduitrusting. Neerklapbare radarbeugel met gasdrukveren. Grote open kuip met luxe gestoffeerde banken, uitschuifbare tafel en onder de grote stuurbank bevindt zich een extra koelkast en kastjes voor glazen e.d. de stuurbank kan tevens dienen als bar.

 

De kuip wordt overdekt met een gemakkelijk neerklapbare cabriokap, waaronder verlichting, verwarming en radio. Via een toegangsdeurtje wordt het grote zwemplateau bereikt, waarop rvst. fenderhouders, een buitendouche w/k en een dekwaspomp. In de mooie ruime salon vallen de rijke betimmering in kersenhout met mooie rondingen direkt op, wat het luxe gevoel aan boord benadrukt. Grote goed uitgeruste keuken met koffiezetapparaat, combi-magnetron, 140ltr. koelkast, apothekerskast en een gascomfoor met glazen afdekplaat en veel bergruimte. Flatscreen t.v. zowel in de kuip als de salon te gebruiken en audioapparatuur zijn eveneens standaard.

 

Het jacht heeft brede gangboorden, zodat men zich veilig en comfortabel rondom het schip kan bewegen en een gemakkelijke lage instap. De uitstekende vaareigenschappen en de geruisloze motor, staan garant voor optimaal vaarplezier.