Homepage Thomasz tristan business class 50 HT

THOMASZ TRISTAN BUSINESS CLASS 50' HARDTOP OK

Thomasz Tristan Business Class 50' Hardtop OK

 

De in 2005 geïntroduceerde Thomasz Tristan Business Class is in enkele jaren een doorslaand succes gebleken.

 

Nieuw in de succesvolle Tristan range is de Thomasz Tristan hardtop 50'. Een buitengewoon royaal uitgevoerd jacht met een uiterst comfortabele leefruimte voor de fijnproever, waarin de laatste technieken en hoogwaardige materialen zijn verwerkt. De moderne, eigentijdse styling geven dit jacht een chic karakter.

 

De eigenaarshut in de voorpunt heeft een breed, vrijstaand bed met veel lade- en hangkasten. De wasruimte heeft een badmeubel met lades, toiletaccessoires en haarföhn. De douche wordt afgesloten door een deur. In een aparte ruimte bevindt zich het toilet met een wastafelmeubel met opbergruimte. De gastenhut heeft 2 ruimte eenpersoonsbedden en kastruimte.

 

Een goed uitgeruste keuken met grote koelkast, kookplaat met afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetapparaat en apothekerskast. Hiertegenover een mooi gestoffeerde zithoek met tafel.

 

Het stuurhuis heeft grote ramen waarvan 1 schuifdeel. Hier een mooie loungebank met tafel. Er tegenover een kastenwand met uitschuifbare flatscreen tv. Hier een tweede koelkast. De open stuurstand met stuurbank, geeft een ruimtellijk gevoel. Boven de stuurbank een groot elektrisch bedienbaar schuifluik.

 

Via vouwdeuren wordt de open kuip bereikt. Hier een grote rondzit met royale tafel, een grillplaat en wasbak met kraan. Via een deurtje wordt het brede zwemplatform bereikt met dekwaspomp en douche w/k.