Homepage XO Boats

XO 360

Een XO 360 snijdt als een mes door het water. Een boot die geboren is in het hart van de Finse archipel. Compromisloos en onverschrokken onder alle weersomstandigheden. De 360 is het kroonjuweel in de collectie, ontworpen met onovertroffen vaareigenschappen als uitgangspunt. Met de oersterke aluminium romp is de XO 360 uniek in zijn klasse en maakt ieder avontuur tot een indrukwekkende ervaring, waar ook ter wereld.

XO CRUISER

Een lay out met de nadruk op het buitenleven. De XO Cruiser is een "open" van 31ft. met een dubbele outboard. Voorin een ruime cabine met alle comfort voor langere tochten. Buiten een groot zonnebed en een elektrisch bediende bar die op het achterdek voor een onvergetelijke avond op het water zorgt. Toch blijft het een XO. Een boot om plezier mee te hebben in omstandigheden die anderen in de haven doen blijven.

XO 270 FRONT CABIN

Stel je gezelschap samen en ga er op uit. In deze XO vinden 8-10 personen een comfortabele plaats. De front cabin beschikt over twee slaapplaatsen voor een uitstekende nachtrust om de volgende dag het avontuur met deze boot weer volop aan te kunnen gaan.

XO 270 FRONT CABIN OB

De XO 270 Front Cabin OB biedt magnifieke vaareigenschappen en dito comfort. Uitgerust met één of twee motoren is het een levendige "bedwinger van de zee". Een boot die probleemloos lange afstanden aflegt terwijl het vaarplezier al start bij het verlaten van de haven.

XO 270 CABIN

Ontdek plaatsen waarvan je het bestaan niet kende. Dit model is een parel in zijn eigen klasse. Elke uitdaging die de zee in petto kan hebben, is voor de XO 270 een overwinning. Een boot die je veilig naar je bestemming brengt, ook wanneer anderen in de haven blijven liggen.

XO 270 CABIN OB

Verdubbel de motor van de originele XO 270 en ervaar hoe het is te vliegen over het water. Maar ook in de haven uitstekend manouvreerbaar. Een uitmuntende vaarbeleving en optimaal gebuiksgemak.

XO DFNDR

Beeldbepalend aan de XO DFNDR is het exoskelet waar de stuurman en meevaarder een plaats in vinden op een geveerde zetel. Het ziet er ruig uit en dat is het ook maar toch beschik je over alle comfort om ook in slecht weer veel plezier te beleven. De rolkooi houd je uit de wind en als het regent kunnen de zijkanten worden afgesloten waarna de standaard Webasto voor een aangename temperatuur kan gaan zorgen tijdens je eigen vrijetijdspatrouille.

XO 250 OPEN

Voel de wind door je haar, zout zeewater en wind op je gezicht. De meest plezierige ervaring met een praktische, krachtige en veelzijdige wavecutter. Vaarcomfort voor acht avonturiers. Vol slimme details om een dagje offshore plezierig te maken.

XO 240 CABIN

Some of us hear the call of the waves every weekend – regardless of the weather. With an ability to carry five passengers comfortably in the cabin, this boat is the perfect option for an enjoyable day offshore or as a commuter. A speed up to 50 knots and a sturdy aluminum body define this award-winning model, that snatched the first prize in Motorboat of the Year 2013 competition in “Performance and Superboat” category.